Bill Kronqvist

Bill Kronqvist har varit verksam som advokat i över tjugo år. Han har stor erfarenhet som konkursförvaltare och rekonstruktör i företagsrekonstruktioner, där han erhållit förordnanden sedan slutet av 1990-talet. Han arbetar främst med affärsjuridik men även i stor omfattning med att företräda företag och privatpersoner som ombud i rättegångar.
Bill är i första hand verksam på kontoren i Nässjö och Vimmerby.

Tel: +46 (0)70-204 78 47
Mail: bill.kronqvist@hjsadvokat.se

För att du ska kunna använda webbplatsen hjsadvokater.se på det sätt vi avsett, behöver du tillåta lagring av cookies på din dator. Cookies används för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner och på så vis optimera ditt användande av vår webbplats. This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.